TÄYDEN PALVELUN KIINTEISTÖHUOLTO 24/7

TÄYDEN PALVELUN KIINTEISTÖHUOLTO 24/7

TÄYDEN PALVELUN KIINTEISTÖHUOLTO 24/7

TÄYDEN PALVELUN KIINTEISTÖHUOLTO 24/7

TÄYDEN PALVELUN KIINTEISTÖHUOLTO 24/7

TÄYDEN PALVELUN KIINTEISTÖHUOLTO 24/7

Pihatyöt ja muut taloyhtiön kiinteistönhoitotyöt Joensuussa

Kokenut ja asiakaslähtöinen Kiinteistöhuolto Sorsa Oy tarjoaa taloyhtiöille monipuolisia kiinteistönhoitopalveluita Joensuun keskusta-alueella. Meiltä saat kattavan kiinteistönhoitosopimuksen, jonka räätälöimme asiakkaan toiveiden mukaan.

Pihatyöt ympäri vuoden

Teemme taloyhtiön pihatyöt vuodenaikaan kuuluvalla kalustolla. Kiinteistönhoitopalveluihimme kuuluvat myös suuremmat maanmuokkaustyöt, kuten nurmikon perustaminen aina raivauksesta istutukseen. Talvella huolehdimme lumenaurauksesta sekä taloyhtiön piha-alueiden hiekoituksesta. Yrityksemme kalustoon kuuluu muunmuassa pyöräkuormaaja "kaikilla herkuilla" sekä lava-auto, jossa on hiekoitus- ja aurausvarustus.

Porrassiivous taloyhtiöissä

Asiakkaanamme oleville taloyhtiöille tarjoamme porrassiivousta, jonka suoritamme asiakkaan toivomina ajankohtina. Porrassiivous kattaa taloyhtiön kaikki julkiset tilat, myös saunat ja pesutuvat.

Ympärivuorokautinen huoltopäivystys

Yrityksemme ympärivuorokautinen huoltopäivystys palvelee tilanteissa, joissa tarvitaan huoltomiehen apua. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua, minkä vuoksi meidät tavoittaa vuorokaudenajasta ja viikonpäivästä riippumatta

Yhteydenotot ja tarjouspyynnöt

Jos taloyhtiössänne tarvitaan kiinteistönhoitoyritystä, joka hoitaa niin porrassiivouksen kuin piha- ja huoltotyötkin, pyydä tarjous Kiinteistöhuolto Sorsa Oy:ltä puhelinnumerosta 0400 170569 tai sähköpostilla antti.sorsa@kiinteistohuoltosorsa.fi. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeellamme, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Yhteystiedot

Kiinteistöhuolto Sorsa Oy

Kalevankatu 16 C

80110 JOENSUU

040 0170 569

www.kiinteistohuoltosorsa.fiwww.kiinteistohuoltosorsa.fi